Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Romania Zdrobeste Ucraina Cu 3 0 Obtinand Cea Mai Categorica Victorie Din Istoria Turneelor Finale

România zdrobește Ucraina cu 3-0, obținând cea mai categorică victorie din istoria turneelor finale

Le-am predat o adevărată lecție de fotbal

Echipa națională de fotbal a României a obținut cea mai categorică victorie din istoria prezențelor la turneele finale, zdrobind Ucraina cu 3-0 într-un meci din cadrul fazei grupelor a UEFA EURO 2024. Partida, care s-a disputat în fața a peste 50.000 de spectatori pe stadionul Național din București, a fost dominată de la un capăt la altul de tricolori.

Remiză cu Irlanda de Nord în primul test pentru EURO 2024

Într-un alt meci amical, România a remizat cu Irlanda de Nord scor 1-1. Acesta a fost primul test important pentru tricolori înainte de startul turneului final al EURO 2024, care va avea loc în Germania.

Partida cu Belgia este esențială pentru calificare

Următorul meci pentru România în cadrul fazei grupelor a UEFA EURO 2024 va fi împotriva Belgiei, pe stadionul King Baudouin din Bruxelles. Această partidă este esențială pentru calificarea României în următoarea fază a competiției, tricolorii având nevoie de o victorie sau cel puțin un egal pentru a-și păstra șansele de a merge mai departe.

Concluzie

Victoriile obținute de România în meciurile amicale și în debutul fazei grupelor a EURO 2024 au readus speranța în inimile suporterilor tricolori. Echipa lui Edi Iordănescu a arătat o formă bună și un moral ridicat, ceea ce îi face să fie încrezători în șansele lor de a obține calificarea în fazele eliminatorii ale competiției.


Komentar